Quantum-allergy informatie

  • quantum-allergy,  - 1

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling ook wel eigenfrequentie genoemd, meetbaar in o.a. Hertz. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving, tussen de organen en alle lichaamssystemen onderling, de voeding die we ons lichaam aanbieden, bepaalt onder andere hoe het lichaam functioneert en of er wel of geen klachten zijn op fysiek en emotioneel gebied.

Quantum-Allergy kan door een ieder die Quantum-Touch® geleerd heeft zelf toegepast worden voor diverse klachten. Quantum-Allergy vereist zelfwerkzaamheid: hoe intensiever je hiermee aan de slag gaat, des te groter de kans dat er snel verbetering optreedt. Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie. Wij adviseren je eerst je arts of specialist te bezoeken voor je een Quantum- Allergy behandeling ondergaat. Indien je medicatie gebruikt moet je duidelijk met je arts te overleggen hoe je hierin begeleid kan worden.

Om het lichaam in optimale balans te brengen, is een veranderd voedings-, bewegings- en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam optimaal in trilling is, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden.
Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage wordt het lichaam als het ware "gereset"; Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

Bron: Quantumallergy.nl

Vergoeding van alternatieve geneeswijzen door uw zorgverzekering
Wist u dat veel zorgverzekeraars een vergoeding bieden voor alternatieve geneeswijzen? Op de website van Independer ziet u welke zorgverzekeraars alternatieve geneeswijzen vergoeden en welke zorgverzekeraars alternatieve geneesmiddelen vergoeden

Quantum-allergy Drenthe

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Friesland

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Gelderland

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Groningen

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Limburg

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Noord-Brabant

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Noord-Holland

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Overijssel

naar boven
Overige woonplaatsen

Quantum-allergy Zuid-Holland

naar boven
Overige woonplaatsen